Official support hours: from 9 AM — 6 PM Monday to Friday (GMT +2).
The support staff may not reply on technical inquiries on weekends; all requests will be answered necessarily during working days. Reply time: depending on the complexity of your issue, the answer can be provided between a few hours up to 48 hours. In the particular instances we will notify you if extra time will be required to solve the issue.

×
RND KVivid -multipurpose template for Kunena 5 (31 Jul 2017)

We are happy to announce a release of new template for Kunena 5 called RND Kvivid. This tempate has designed using bright and contrast colours in Andorid-like style and is ideal for community sites. RND Kvivid comes with some extra settings.

Kvivid - Colors Issue

3 weeks 5 days ago #580 by Thomas Bastock
Hi All

Today I installed the Kvivid template for kunena, and I'm experiencing an issue with the Colors settings.

Many of the labels appear to be missing resulting in me not knowing which color setting I'm adjusting (see screenshot below).
I've tested this on various browsers to ensure it's not my browser causing the issue.
I'm using the newest version of joomla too.

Also, even when I change the colors, and save, the theme remains the same color (red). So I cannot seem to change any of the colors either.

Anyone else having this problem and can anyone assist?

Thanks!
Tom

Attachments:

3 weeks 4 days ago #581 by Thomas Bastock
Attachments:

3 weeks 4 days ago #587 by Eugene S.
Hello Thomas,
Thank you for reporting us the problem. The issue is confirmed. A fix of the template will be released very soon.
I shall inform you about the new release.

Like our extensions for Kunena?
Add your voice to the JED listing with a 100 score review: bit.ly/2cIg8pF
Thanks!

3 weeks 4 days ago #592 by Eugene S.
Hello Thomas,

RND Kvivid version 1.0.1 with hotfix has been released. Colour params working fine now. Please download a new version and update it on your site.

Like our extensions for Kunena?
Add your voice to the JED listing with a 100 score review: bit.ly/2cIg8pF
Thanks!

3 weeks 2 days ago #596 by Thomas Bastock
Hi again - thank you for your response.
I've downloaded and installed the new version and the labels have indeed returned.
However I'm still experiencing some other issues.

Upon updating all the colours and saving, the changes do not seem to take any effect. All the colours of the template remain the default red, in spite of me changing the colour options...

Another issue I've spotted, is the placement of the "Search" field when viewing a forum category - it seems to not be in line with the rest of the frame - see screenshot for detail.

Hope these issues can be resolved as I purchased this template a few days ago, but still cannot use it.

Regards
Tom

Attachments:

3 weeks 2 days ago #597 by Eugene S.
Hi Tom,

New colors take effect after each saving. But you need to clear the cache of your browser to see changes.

As concerning Search button issue - it is caused by Joomla template which overrides CSS for this element. Need to modify some CSS code. Please provide us a URL to your site to have a look. You can post URL here or send it at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Best regards,
Eugene.

Like our extensions for Kunena?
Add your voice to the JED listing with a 100 score review: bit.ly/2cIg8pF
Thanks!

Partners