Official support hours: from 9 AM — 6 PM Monday to Friday (GMT +2).
The support staff may not reply on technical inquiries on weekends; all requests will be answered necessarily during working days. Reply time: depending on the complexity of your issue, the answer can be provided between a few hours up to 48 hours. In the particular instances we will notify you if extra time will be required to solve the issue.

×
RND Kparadise 2.0 - update of travel template (14 Nov 2018)

Tourist and travel template Kparadise updated to version 2.0 and is compatible with Kunena 5.1.6. Do not miss this great template which has unique features: Images in Category and Masonry Grid.

The plugin does not working

11 months 2 weeks ago #710 by Arnaud FRERET
The plugin does not working was created by Arnaud FRERET
Hello,

I have this sentence after having installed and enabled "Topics auto closer" plugin (Last Update: 29 November 2017) in my site:
Error
PLG_SYSTEM_TOPICSAUTOCLOSER_KUNENA_DEFINED

Thanks for your help

System Information
Kunena 5.0.12
PHP Built On Linux info 3.0 #1337 SMP Tue Jan 01 00:00:00 CEST 2000 all GNU/Linux
Database Version 5.5.57-0+deb7u1-log
Database Collation latin1_general_ci
Database Connection Collation utf8mb4_general_ci
PHP Version 7.1.11
Web Server Apache
WebServer to PHP Interface cgi-fcgi
Joomla! Version Joomla! 3.8.2 Stable [ Amani ] 7-November-2017 15:00 GMT
Joomla! Platform Version Joomla Platform 13.1.0 Stable [ Curiosity ] 24-Apr-2013 00:00 GMT
User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0
Attachments:

11 months 2 weeks ago #711 by Eugene S.
Replied by Eugene S. on topic The plugin does not working
Bonjour Arnaud,
The version you have been downloaded is Kunena 4 native. New version for Kunena 5 has been sent to your e-mail.

Like our extensions for Kunena?
Add your voice to the JED listing with a 100 score review: bit.ly/2cIg8pF
Thanks!

6 months 2 weeks ago #777 by Gary Bashor
Replied by Gary Bashor on topic The plugin does not working
I just downloaded from the website and am getting this error code:

Rendering Error in layout Widget/Module: Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY'. Please enable debug mode for more information.

Running Latest Joomla - 3.8.7
Kunena - 5.0.14

Wondering if I got the version 4 off of the site as well?

Thanks.

6 months 2 weeks ago #778 by Gary Bashor
Replied by Gary Bashor on topic The plugin does not working
tried again in debug mode and got this:

Attachments:

6 months 2 weeks ago #779 by Gary Bashor
Replied by Gary Bashor on topic The plugin does not working
Problem has been resolved. Sorry to bother you!

6 months 2 weeks ago #780 by Gary Bashor
Replied by Gary Bashor on topic The plugin does not working
The problem is a conflict with Regular Labs Advanced Module Manager. Once that is turned off all is well with this extension, however, my site needs ADM to work right.

I am not a programmer, so will leave this one out. If you get a chance to look at the conflict and have a possible resolution, I really like your extension!

Thanks again.

Moderators: Eugene S.